Cookiek (sütik) használatának szabályzata

Menü

Kingston DataTraveler Locker+ G3 16GB - Titkosított - USB 3.0

Ár:
12.688 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DTLPG3_16GB
Hűségpont jár: 127
Értékelés: Nem értékelt
Várható kiszállítás: 2020. december 08.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kingston DataTraveler Locker+ G3 16GB - Titkosított - USB 3.0

Csak Ön éri el a pendrive adatait

A bankkivonatok, PIN kódok, jelszavak, árlisták a Locker technológiára bízva kétszeres biztonságban vannak. Egy jelszó egyszerû megadásával egy hardware szintû titkosítási folyamat biztonságba helyezi fontos adatait, így a pendrive elvesztése nem jelenti egyúttal az illetéktelen hozzáférést.

Mi történik, ha ellopják a pendrive-ot?

A hackerek kulcsszófejtése hatástalan, mivel a pendrive Locker rendszere 10 sikertelen próbálkozást követően a pendrive-on lévő adatokat visszaállíthatatlanul eltünteti. Az elveszett, ellopott pendrive-on tárolt adatok pótolhatóak, ha igénybe vesszük az USBtoCloud szolgáltatást. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a pendrive-on lévő adatoknak mindig legyen másolata valamelyik népszerû felhőben, úgy mint GoogleDrive, OneDrrive (Microsoft), Amazon S3, vagy Dropbox. A pendrive-hoz ingyenesen adott ClevX mentési opció egyébként fizetős szolgáltatásként bármely pendrive-ra alkalmazható.

Milyen gyors a titkosító pendrive?

Az USB-3.0 alkalmazása a 135 MB/s olvasási és 20 MB/s írási sebességével megháromszorozza a korábbi USB-2.0 változat sebességét úgy, hogy az adatok AES titkosítását is átvitel közben végzi.

Egyszerû használat

A pendrive-ok világában luxusnak számító szolgáltatásának kihasználásához nem szükséges külön szoftver telepítése, minden beépített módon mûködik. Windows és Mac rendszereken is használható, így a kevert rendszerekben is alkalmas a gépek közti adatcserére.

Masszív külső védelem, megbízhatóság

A masszív fémház hatékonyan véd a sérülésektől, a fémházon kialakított kulcskarika lyuk biztonságosan rögzíthetővé teszi az eszközt. A megbízhatósággal kapcsolatosan a Kingston már letette a névjegyét az adathordozók világában, ezért itt elegendőnek gondoljuk a gyártói oldalon publikált "legendás Kingston megbízhatóság" jelzőt.

Napi akcióink minden alkalommal célba találnak valakinél. Önnél mikor?

Cikkszám: DTLPG3_16GB
Kategória: 16GB pendrive

Tárhely 16GB
USB szabvány USB-3.0
Olvasási sebesség 130Mb/s
Írás sebesség 20Mb/s
Operációsrendszer támogatás Windows® 8, Windows® 7, Vista®, XP & Mac OS X
Méret 60.56mm x 18.6 mm x 9.75 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gyors, pendrive