Cookiek (sütik) használatának szabályzata

Menü

Gyakran feltett kérdések

Mi történik, ha nem vagyok éppen a megadott szállítási címen?

Olyan szállítási címet adjon meg ahol napközben elérhető! Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy telefonszámmal. A csomagról ezen a telefonszámon érdeklődhet és egyeztetnek egy következő időpontot. Amennyiben második alkalommal se sikerül a kézbesítés, harmadik alkalommal dupla szállítási költséget kell fizetni! Telefonszámát rendelésnél adja meg, hogy egyszerűbb legyen a kézbesítés, hamarabb kapja meg a csomagot.


Mennyi idő alatt kapom meg a csomagot?

Házhoz szállítás rendeléstől számítva általában 3 munkanap, amennyiben minden termék van készleten és nem kell külön beszereznünk. Szombat, vasárnap illetve magyar és szlovák ünnepnapokon nincs rendelés feldolgozás/kézbesítés.


Mennyibe kerül a házhoz szállítás díja?

20.000 Ft összegű rendelés felett INGYENES, nincs kiszállítási költség.
A nem ingyenes csomagok kiszállítási díja, egész Magyarország területére: 1.390Ft. Ezen felül van lehetőség MPL posta pontra, vagy postán maradó-ra kérni a szállítást, aminek a díja 690 Ft.


Milyen időpontban jön a futár?

Általában munkaidőben, 8-17h között. Fontos hogy megadja telefonszámát hogy a futár tudjon Önnel egyeztetni ha esetleg nem tartózkodik a szállítási címen.


Mit kell tennem ha a csomag sérült?

Amennyiben a csomagon látszik hogy sérült, szakadt, törött, nyomódott, kérjen a futártól kárjegyzőkönyvet. Károkat a kiszállítást követő 7 napon belül írásban jelezze futárszolgálatnak a tőlük kapott visszaigazoló e-mail címre.