Cookiek (sütik) használatának szabályzata

Menü

Irodaszer rendelés

Irodaszer rendelés

A rivo.hu webáruház célja, hogy segítse a kis – és nagyvállalatok és a home officeban dolgozók életét is irodaszerek, rendszerezők, irodai kiegészítők, technológiai újítások, irodai berendezések segítségével. Azonban itt még korántsem ér véget a webáruház kínálata, hiszen a több, mint 24.000 termék minden olyan kategóriát magába foglal, ami az irodai élet különböző területeit segítheti. Legyen szó tisztítószerekről, konyhai kiegészítőkről, vagy akár a korai munkavégzéshez elengedhetetlen isteni kávéról, a rivo.hu mindenben rendelkezésre áll!

Átlátható rendszerezés és tárolás a rivo.hu segítségével

A rivo oldala teljes körű irodai ellátást biztosít minden vállalkozás számára, hogy annak működése gördülékenyen és akadálymentesen történhessen. Az iratok megfelelő módon történő rendszerezése és archiválása egy üzlet működésének alapjait szolgálja. Bármilyen felmerülő probléma, ellenőrzés, támogatási igény, de akár csak aktuális költségvetés kalkulálása esetén is a legfontosabb, hogy minden olyan dokumentum azonnal rendelkezésünkre álljon, ami az adott probléma esetén megoldást tud nyújtani. A rivo.hu oldalán elérhető iratrendezők, lefűzők, mappák és kiegészítők segítségével a rendszerezés és az archiválás is nagyon egyszerűen megvalósítható, dokumentumaink pedig átláthatóan tárolhatók.

Iratrendező rendelés

Az egyes kategóriák nagy hangsúlyt kapnak az iratrendezők, gyűrűs és tokos kivitelben is, több méretben, hogy minden téma megfelelően szeparálható legyen. Olyan jó minőségű és strapabíró márkák termékei elérhetők a rivo.hu oldalán, mint a Victoria, Esselte, Leitz vagy Donau. Ezek az iratrendezők garantáltan hosszú éveken át nagy segítségére lesznek minden vállalat munkatársainak. 

Fénymásolópapír rendelés

A professzionális átláthatóság is nagyon fontos, éppen ezért a Rivo nagy hangsúlyt fektet erre is. Az oldalon többfajta típusú és méretű genothermek is elérhetők, megkönnyítve az egyes dokumentumok elkülönítését. A színes genothermek tökéletesen alkalmasak lehetnek az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumok tárolására is. Címkével ellátott fedőlapjuk megkönnyíti az egyes papírok megtalálását, anélkül hogy a dokumentumok részletei mindenki számára láthatóak legyenek. Ha pedig vizuálisan is meg szeretnénk könnyíteni a rendszerezést, a különféle témákhoz is rendelhetjük az egyes színeket, ezáltal hamarabb rá tudunk nyúlni a keresett papírokra. 

Irodaszerek

A szükséges termékek már 24 óra alatt Önnél lehetnek

24h kiszállítás

A rivo.hu egyik legnagyobb előnye, hogy hatalmas raktárkészlettel rendelkezik, ezért szállítási idejük 24-48 óra, az ország területén bármerre igényelve a kiválasztott termékeket. Így, bármilyen eszköz, kiegészítő, vagy akár tartós élelmiszer fogy is el az irodában, már másnap megérkezhet az utánpótlás. A rivo.hu éppen ezért ideális választás minden vállalat számára, legyen szó mikrovállalatról, vagy multicégről, a Rivo oldalán minden olyan termék megtalálható, ami az üzlet mindennapi életét megkönnyíti. Irodaszerek, takarítóeszközök, bútorok és berendezés, konyhai kiegészítők széles választéka található a webáruházban, szállítási idejük pedig akár 24 óra.